Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Ardei umplut cu carne

Ingrediente: 5-6 ardei grasi sau capia verde, 400 gr carne tocata, o ceapa mica alba sau 4-5 fire ceapa verde, o mana de orez, sare, piper, bulion.

Mod de preparare: Se caleste ceapa in putin ulei, se alege si se spala orezul. Peste carnea tocata se adauga ceapa calita si orezul spalat. Se framanta carnea, se adauga putina apa, se condimenteaza cu sare si piper. Ardeii se taie la capatul cu codita, se curata de seminte si se spala. Se umplu ardeii cu carnea pregatita anterior, se pune un capac de rosie sau ardei rosu. Intr-o cratita se pune bulionul, se aseaza ardeii, se adauga apa si se pune cratita la foc potrivit.

Din compozitia de carne ramasa se fac perisoare care se fierb in sosul din cratita. Cand ardeii sunt gata se face o scrobeala dintr-o lingurita faina si putin sos, se toarna in cratita, se mai lasa putin pe foc sa se ingroase, dupa care se da la o parte.

Se serveste cu smantana.

Anunțuri

Aprilie 11, 2010 - Posted by | Mancare | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: