Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Carnaciori in foietaj

Asa pe suta de metri am gasit aici un aperitiv de exceptie. Multumesc dragelor pentru idee si La multi ani!

Ingrediente: 1 pachet aluat de foietaj, carnaciori, seminte de susan, mac si chimen, ou pentru a unge aluatul, un pic de sare

 

Mod de preparare: Aluatul de foietaj cumparat se lasa la dezghetat. Se infaineaza masa de lucru si se intinde aluatul dezghetat. Se taie fasii apoi se infasoara carnaciorii.

 .

Se ung cu oul batut cu putina sare si se presara deasupra dupa placul fiecaruia seminte de susan, mac sau chimen. Se aseaza carnaciorii „imbracati” in tavata tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins pana aluatul se rumeneste frumos.

.

Se serveste cu ketchup sau mustar si se stinge cu o bere rece.

Petrecere frumoasa de Revelion!

Anunțuri

Decembrie 31, 2011 - Posted by | Aperitiv | ,

2 comentarii »

  1. Arată foarte bine. 🙂 Cu drag i-aș încerca și eu. 😀

    Comentariu de DianaEmma | Ianuarie 2, 2012

  2. Incearca si nu o sa regreti. Sunt aspectuosi si buni atat calzi cat si reci.

    Comentariu de ghiocel07 | Ianuarie 2, 2012


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: