Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Omleta taraneasca

Cand ramai in pana de idei si mai ales pentru un mic dejun pe cinste (cine mai are timp pentru asa ceva), omleta te scoate din necaz. Se face repede din orice ai la indemana, oua sa fie….

Ingrediente: 4 oua, 3 felii de slanina, bucatele de carnat, o ceapa mica, 2 bucati branza topita, sare, piper, boia

Mod de preparare: Se taie felii subtiri slanina, carnatul si ceapa, dupa care se pun in tigaie la prajit. Intre timp se bat ouale in care se taie bucatele branza.

 .

Se condimenteaza dupa preferinta. Cand slanina si carnatul au lasat suficienta grasime, se toarna ouale batute si se lasa sa se inchege sub capac. Eu folosesc o tigaie teflonata dubla „Grunberg”. In ea se pun pe una din piese slaninuta si carnatul, se adauga ouale, se lasa sa se prinda dupa care se intoarce pe cealalta tigaie prin rasucire.

 .

Este o tigaie minunata pentru carne la gratar, paine prajita cu putin ulei si usturoi, omleta….si se gaseste in comert la un pret rezonabil.

Se serveste cu salata sau muratura.

Anunțuri

Ianuarie 10, 2012 - Posted by | Omleta | , , ,

4 comentarii »

  1. …Tigaie am si eu dar fara capac si o numesc grill ! Am dat pe el 45 lei acum vreo doi ani si il folosesc zilnic, avand multiple intrebuintari. Omleta inca nu a fost cazul.

    Comentariu de mariana | Ianuarie 10, 2012

  2. Este minunata.

    Comentariu de ghiocel07 | Ianuarie 11, 2012

  3. cu siguranta o idee buna, rapida si gustoasa! Pupici ghiocel

    Comentariu de delicii | Ianuarie 11, 2012

  4. Daca este omleta, nu lipsesc de la masa! Arata minunat! Pupici

    Comentariu de Simona | Ianuarie 11, 2012


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: