Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

„Snitel” cu ceapa

 

Ingrediente: carne macra de vita, o ceapa mare, cativa catei de usturoi, ulei, sare, piper, curry

Mod de preparare: se pun feliile de carne in folie alimentara, se bat bine cu ciocanul

 .

si se condimenteaza cu sare piper si curry. Ceapa se curata si se taie julien, usturoiul de preseaza si taie marunt.

 .

Intr-o cratita destul de mare se pun doua linguri de ulei la incins, se adauga ceapa si usturoiul care se lasa pana devin sticloase. Se pun feliile de carne peste ceapa si se lasa pe fiecare parte pana-si schimba culoarea.

 .

Se adauga o cana de apa sau de supa si se lasa sa fiarba la foc mic sub capac. Se urmareste sa nu scada prea mult apa in timp ce fierbe carnea, se adauga la nevoie.  Snitelele sunt gata cand carnea este bine patrunsa si moale.

 .

Se servesc cu garnitura de cartofi piure, paste fainoase, orez….

ianuarie 9, 2012 - Posted by | Snitel | , ,

2 comentarii »

  1. Interesanta combinatie! Cred ca-i foarte delicios.. Pup

    Comentariu de Simona | ianuarie 9, 2012

  2. @Simona-incearca si sa vezi ca o sa-ti placa.

    Comentariu de ghiocel07 | ianuarie 10, 2012


Lasă un comentariu