Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Peste la cuptor cu legume

Ingrediente: file de peste (sau intreg), o ceapa rosie, un morcov, sare, piper, oregano, o lingura de ulei de masline, un pahar mic cu vin, lamaie

Mod de preparare: se spala pestele, se condimenteaza si se aseaza intr-un vas termic uns cu ulei. Se aseaza deasupra pestelui rondele de morcov, ceapa rosie si lamaie. Se toarna vinul, se acopera cu folie si se da la cuptorul preancalzit la temperatura medie.

Dupa cca 10 min cand pestele este aproape gata, se scoate folia de aluminiu si se lasa in cuptor pana se evapora vinul. Se scoate din cuptor si se serveste cu garnitura de orez, cartofi sau legume.

Anunțuri

Martie 22, 2011 - Posted by | Friptura | , ,

3 comentarii »

  1. Ce colorat. 😀

    Comentariu de DianaEmma | Martie 22, 2011

  2. Pana vi tu azi de la servici o sa dispara … ori ce culoare. Aseara l-am ratat !

    Comentariu de sip | Martie 23, 2011

  3. Fug si eu sa condimentez doua macrouri pentru gratar si trei macrouri le fac la cuptor ! Maine manancam peste! Si sa nu uit! Am facut ieri lasagnia cu spanac! E DELICIOASA !

    Comentariu de mariana | Martie 24, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: