Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Paine ca la brutarie

Pentru ca ceva vreme mancam paine facuta in casa dupa o reteta foarte simpla, m-am gandit sa-i fac cateva adaugiri. La sugestia unei cititoare adaug si o lingurita de otet iar din proprie initiativa un ou. In plus o pun la copt in doua tavi de chec mai mici, asa are loc sa creasca mai bine si mai frumos. Iar lingura am inlocuit-o cu mixerul achizitionat de Craciun.

februarie 17, 2011 - Posted by | Paine de casa

4 comentarii »

  1. Arata tare bine painica! Eu fac numai neagra sau integrala, dar si eu folosesc fie masina de paine fie robotelul. Al meu e de la Bosch, dar este o varianta a lui Kitchen Aid. Ma scuteste de framantat si pot sa vad aspectul aluatului si al compozitiilor si sa le ajustez din mers, fara sa fie nevoie de 7 maini.

    Comentariu de Elena | februarie 17, 2011

  2. Multumesc. O sa incerc si eu integrala sau neagra numai sa gasesc faina buna. Unde vad robotelul tau?

    Comentariu de ghiocel07 | februarie 17, 2011

  3. Ghiocica, ghiocel… foloseste un amestec de 2/3 faina alba si 1/3 faina neagra – in felul asta impaci si capra si varza, adicatelea creste si frumos si ai si fibra sanatoasa…

    Comentariu de FlyingRoo | februarie 18, 2011

  4. Multumesc draga mea. Cu prima ocazie asa fac. Eu sunt foarte ascultatoare 🙂

    Comentariu de ghiocel07 | februarie 18, 2011


Lasă un comentariu