Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Placinta cu ciuperci

Ingrediente: un pachet foi de placinta, 500 g ciuperci, o ceapa mica, 100 g branza feta, 2 oua, sare, piper, boia, ulei

Mod de preparare: Se curata, spala si toaca ciupercile si ceapa si se calesc impreuna in putin ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa se raceasca. Intre timp punem jumatate din foile de placinta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unse intre ele cu ulei. Daca foile sunt mai mari decat tava se incretesc. Ciupercile racite se amesteca cu branza data pe razatoare si ouale batute.

Se pune umplutura de ciuperci peste primul rand de foi, se presara boia de ardei

se aseaza celelalte foi unse cu ulei intre ele, se pensuleaza cu ou batut, se portioneaza placinta

si se coace in cuptor la temperatura medie.

Foarte buna, dar mult de lucru cu foile unse bucata cu bucata…..

Anunțuri

Februarie 18, 2011 - Posted by | Placinta | , ,

4 comentarii »

  1. Sunt convinsa ca a meritat efortul!Arata delicios!

    Comentariu de Arome din bucatarie | Februarie 19, 2011

  2. Delicioase placintele!
    Eu din aceleasi ingrediente fac trigoane cu ciuperci.

    Comentariu de Criss | Februarie 19, 2011

  3. Multumesc de idee, Criss.

    Comentariu de ghiocel07 | Februarie 19, 2011

  4. Foarte interesanta rezata!!!

    Comentariu de Olesea | Februarie 21, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: