Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Pulpe la cuptor

 

Ingrediente: o caserola pulpe (eu am avut pulpe superioare dezosate), mustar, sare, piper, boia dulce, ulei de masline, pesmet, faina, 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare: se curata pulpele de grasime si se spala foarte bine. Intr-un castron se pun 3 linguri de mustar picant, 2 linguri de ulei, sare, piper, boia si 2-3 catei de usturoi dati prin presa. Se amesteca bine rezultand o pasta omogena cu care se ung pulpele de pui si se lasa la frigider 2-3 ore. Intr-o tava se pregateste un amestec din faina, pesmet si condimente prin care se vor tavali pulpele dupa care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, inchise precum in imagine.

Se introduce tava in cuptor unde se coc la foc moderat pana se rumenesc pe ambele parti. Se servesc cu garnitura dupa preferinta.

Este un fel doi delicat, gustos si crocant.

Anunțuri

Decembrie 12, 2011 - Posted by | Pui | , ,

4 comentarii »

  1. aha…deci nu sunt prajite! arata foarte bine, mi-e un dor de piure…:)

    Comentariu de delicii | Decembrie 13, 2011

  2. Foarte bun!

    Comentariu de Simona | Decembrie 13, 2011

  3. Sa stii ca sunt bune, mai ales ca nu sunt prajite.

    Comentariu de ghiocel07 | Decembrie 13, 2011

  4. Da…important este ca nu sunt prajite, asa e 🙂

    Comentariu de delicii | Decembrie 14, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: