Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Tochitura cu mamaliguta

 

Ingrediente: bucati de carne de porc, costita, carnat, ceapa, ardei gras, ulei, sare si piper, smantana (legumele si bucatile de carne marinata, carnatul si costita mi-au ramas de la frigarui)

Mod de preparare: Se pun 2 linguri de ulei intr-o cratita si se calesc legumele. Se pune carnea, carnatul si costita, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa se patrunda sub capac. Daca vasele sunt antiaderente nu se pune apa, se vor fierbe in zeama lasata de legume si carnuri.

.

.

Cand carnea este moale se toarna un sos format din gluten (in loc de faina) si smantana. Se lasa sa mai dea un clocot dupa care se stinge focul.

.

Se serveste cu mamaliguta sau cartofi natur.

 .

Din resturi de la friptura sau alte mancaruri se poate realiza o tochitura aromata si usor de realizat.

Anunțuri

Decembrie 5, 2011 - Posted by | Tocana | , , , ,

2 comentarii »

  1. Mmm.. de cand imi tot propun sa fac o tochitura.. Pupici

    Comentariu de simona | Decembrie 5, 2011

  2. Atentie ! Frunza este din „plantatia” mea de busuioc, o fi comestibila ?

    Comentariu de sip | Decembrie 6, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: