Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Sos pentru paste sau cartofi piure

Ingrediente: Carne de porc sau pui, o rosie mare si zemoasa, un gogosar sau ardei gras, un morcov, o ceapa mica, un catel de usturoi, ulei, sare si piper, o frunza de dafin

Mod de preparare: se taie carnea bucatele si se prajeste intr-o lingura de ulei. Se spala bine legumele. Rosie se taie si se decojeste, morcovul de curata si se taie bucatele, ceapa si usturoiul de curata si se taie in patru, din gogosar se elimina samburi. Toate legumele se pun in robot

impreuna cu o lingura de ulei si se paseaza.

Se adauga sare si piper si foaia de dafin.

Se toarna peste carnea prajita si se lasa la foc mic sa dea cateva clocote impreuna.

Sosul se serveste cu paste sau cartofi piure.

Un sos foarte bun si usor de facut.

Anunțuri

Septembrie 4, 2011 - Posted by | Sos | , , , ,

1 comentariu »

  1. Foarte bun sosul tau. Ceva in genul asta fac si eu. Pupici

    Comentariu de Simona | Septembrie 6, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: