Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Vinete cu carne de pui

Ingrediente: 2 vinete coapte, curatate si bine scursa, un piept mare de pui sau doi mai mici, 3 rosii bine coapte si decojite, 3 catei de usturoi, 1 lingura de ulei, sare, piper, putin busuioc, patrunjel.

Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga bine de zeama. Pieptul de pui (fata piele) se spala foarte bine, se taie cuburi si se prajeste putin intr-o cratita antiaderenta. Se condimenteaza cu sare, piper si putin busuioc. Rosiile se decojesc si se taie felii. O forma de yena sau ceramica se unge cu ulei, se aseaza vinetele desfacute

peste care se aseaza carnea,

se preseaza cateii de usturoi (binenteles curatati), se pun feliile de rosii, se sareaza si pipereaza putin,

se presara patrunjel tocat

si se da la cuptorul incins pentru cca 20 min. Se poate consuma calda dar si rece.

Pofta buna

Anunțuri

August 24, 2011 - Posted by | Sufleu | , , ,

3 comentarii »

  1. O combinatie extrem de placuta pentru o zi de vara ! Astazi am probat-o ;)) mmm-delicios!

    Comentariu de AndreaS | August 31, 2011

  2. Sa va fie de bine!

    Comentariu de ghiocel07 | August 31, 2011

  3. Draga doamna, am o sugestie. Se poate sa puneti pe blog aceea optiune de printare sau salvare in format pdf?
    Multumesc mult.
    PS: De abia astept sa incerc reteta.

    Comentariu de Simo | Octombrie 4, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: