Ciorba de pui
Ingrediente: cateva bucati carne de pui, 4 morcovi, 1 patrunjel, o jumatate ceapa, o bucata ardei gras, o telina, 2 cartofi, sare, un cub bors cu legume, leustran.
Mod de preparare: se curata si spala bucatile de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza din cand in cand. Intre timp se curata legumele, se taie dupa preferinta (eu le-am taiat cubulete) si se calesc in putin ulei.
Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele, se sareaza dupa gust si se lasa la fiert sub capac la foc mic. In final se adauga cartofii taiati cuburi, se fierbe in continuare pana sunt si acestia fierti. Daca este nevoie se completeaz cu apa. Se adauga in final cubul de bors si verdeata tocata. Ciorba se serveste cu smantana si ardei iute.
Pofta buna la ciorbita!
Foarte buna! Eu sunt mare fan ciorba, supa de pui. Te pup
am incercato si este foarte buna ciorba de pui
hm am incercat si eu si mi-a iesit o ciorbita f buna.,.,pooop