Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Ciorba de pui

Ingrediente: cateva bucati carne de pui, 4 morcovi, 1 patrunjel, o jumatate ceapa, o bucata ardei gras, o telina, 2 cartofi, sare, un cub bors cu legume, leustran.

Mod de preparare: se curata si spala bucatile de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza din cand in cand. Intre timp se curata legumele, se taie dupa preferinta (eu le-am taiat cubulete) si se calesc in putin ulei.

Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele, se sareaza dupa gust si se lasa la fiert sub capac la foc mic. In final se adauga cartofii taiati cuburi, se fierbe in continuare pana sunt si acestia fierti. Daca este nevoie se completeaz cu apa. Se adauga in final cubul de bors si verdeata tocata. Ciorba se serveste cu smantana si ardei iute.

Pofta buna la ciorbita!

Anunțuri

August 23, 2011 - Posted by | Ciorba | ,

3 comentarii »

  1. Foarte buna! Eu sunt mare fan ciorba, supa de pui. Te pup

    Comentariu de Simona | August 24, 2011

  2. am incercato si este foarte buna ciorba de pui

    Comentariu de alina | Septembrie 29, 2011

  3. hm am incercat si eu si mi-a iesit o ciorbita f buna.,.,pooop

    Comentariu de madalina anghel | Decembrie 2, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: