Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Macaroane cu sos de usturoi

Ingrediente: carne macra de porc, 5-6 catei de usturoi, ardei gras, 2 linguri de ulei, macaroane, sare si piper, sos de usturoi, patrunjel

Mod de preparare: carnea, ardeiul si usturoiul se taie bucatele si se calesc intr-o lingura de ulei. Se lasa sa se inabuse pana scade zeama lasata. Se adauga putina apa calda, se condimenteaza cu sare si piper, se lasa sa fiarba sub capac. La final se toarna jumatate din sosul de usturoi, se mai da un clocot, se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu macaroane fierte.

Pofta buna!

Anunțuri

Iunie 16, 2011 - Posted by | Paste | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: