Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Fasole verde cu carnat

Ingrediente: 1 borcan fasole, 2 fire ceapa verde, carnat taiat bucati, marar, sare, bulion sau rosii, o lingura ulei

Mod de preparare: se caleste in ulei ceapa taiata marunt si carnatul feliat. Cand sunt patrune se adauga fasolea, peste care se toarna bulionul sau rosia tocata, putina apa si se condimenteaza. Cand apa s-a evaporat se stinge focul si se adauga mararul tocat.

Se serveste cu smantana si cine doreste un ardei iute sau iuteala.

Anunțuri

Mai 10, 2011 - Posted by | Mancare | , ,

2 comentarii »

  1. Nu aveam deloc chef sa vad fasole cu carnat…dar din greseala am nimerit pe post si mi place foarte mult ce vad! Arata de nota 10, in compania ardeiului bicolor! SOOOPER! Am o poftaaaa! Ardeiul o face foarte apetisanta! Am dreptate Ghiocel?

    Comentariu de mariana | Mai 11, 2011

  2. Draga Mariana, ai dreptate. Iar ardeiul este cu puiut! Ala micu este rosu de ciuda ca-i asa de mic 🙂

    Comentariu de ghiocel07 | Mai 11, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: