Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Peste la gratar

Ingrediente: fileu de peste, sare, piper, o lingura ulei

Mod de preparare: se spala pestele, se scurge si sterge bine cu un prosop de hartie. Se incinge si unge gratarul dupa care se aseaza pestele condimentat. Se prajeste pe ambele parti.

Se serveste cu mamaliguta, cu mujdei de usturoi sau cu salata asortata, dupa preferinta.

Pofta buna!

Anunțuri

Aprilie 30, 2011 - Posted by | Peste | , ,

2 comentarii »

  1. Sa n-o mananci toata …

    Comentariu de sip | Mai 1, 2011

  2. E gata de mult 🙂

    Comentariu de ghiocel07 | Mai 1, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: