Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Pui pe varza

Ingrediente: un piept mare de pui, o varza, o lingura ulei, o bucata de praz sau o ceapa mica, o lingura de ulei, o rosie, pasta de bulion, condimente (sare, cimbru, marar – dupa preferinta)

Mod de preparare: Se curata de piele carnea, se spala, se taie cuburi

si se caleste impreuna cu ceapa tocata marunt intr-o lingura de ulei,

se sareaza si se stinge cu o rosie curatata de pielita si taiata marunt. Varza se toaca fideluta, se sareaza si se lasa putin sa se patrunda. Intr-o cratita se toarna o lingura de ulei, se aseaza un strat de varza

peste care se pune carnea calita,

urmata de alt strat de varza. Se toarna o cana de apa, se pune peste varza pasta de bulion, se aseaza capacul si se da la foc potrivit pana incepe sa fiarba, dupa care se lasa focul incet pana cand varza este gata.

La nevoie se mai adauga putina apa, astfel incat varza sa nu se prinda de cratita. La final se pune marat tocat, se mai lasa un clocot dupa care se stinge focul.

Se serveste cu smantana si mamaliguta sau paine. Pofta buna!

Anunțuri

Februarie 22, 2011 - Posted by | Mancare | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: