Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Napolitana cu rahat

Ingrediente: 500 g rahat (daca este intr-o culoare cu atat mai bine), 3 linguri apa, 100 g unt,

zeama de la 1/2 portocala, 2 foi mari de napolitana Maira (Lica), o tableta de ciocolata amaruie, 2 linguri frisca lichida

Mod de preparare: se taie bucati mici rahatul (daca este raharisit) si se topeste in 3 linguri de apa, se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca foarte bine dupa care se stoarce 1/2 portocala. Se pune acest amestec intr-un castron si se mixeaza bine, dupa care se rastoarna peste o foaia de napolitana si se acopera cu alta foaie de napolitana. Se lasa sa se raceasca, se taie in doua pe lung, se toarna peste prima o crema de ciocolata (se topeste o ciocolata amaruie in 2 linguri frisca lichida) si se aseaza a doua parte. Se da la frigider. Cand este intarita se glazureaza cu ciocolata.

Merita incercata, dulcele rahatului este estompat de gustul ciocolatei amarui.

Anunțuri

Ianuarie 26, 2011 - Posted by | Prajitura cu foi | , ,

4 comentarii »

  1. Daca doriti sa aveti mai multi vizitatori pe site, va propunem un parteneriat cu site-ul http://www.edelicios.ro (motor de cautare pentru retete). Va rugam sa ne contactati pe formularul de pe site.

    Comentariu de Florin | Ianuarie 27, 2011

  2. i like it Napolitana cu rahat « Retetele Mamei now im your rss reader

    Comentariu de free mp3 | Ianuarie 28, 2011

  3. Nu stiam unde sa comentez dar vroiam sa iti zic de cel mai mare concurs gastronomic care are loc la Lyon in fiecare an
    http://www.bocusedor.com/2011/index.php/en/Concours/Accueil.html

    Comentariu de Alina | Ianuarie 30, 2011

  4. Uite intru imediat sa vad despre ce este vorba. Multumesc.

    Comentariu de ghiocel07 | Ianuarie 31, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: