Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Pulpe de pui pe pat de sare

Ingrediente: 4 pulpe de pui, 2 cani se sare mare, piper, usturoi granulat, boia dulce si iute.

Mod de preparare: se curata si spala bine pulpele, se condimenteaza cu mirodeniile de mai sus. Atentia nu se sareaza. Intr-o tava se pune un „asternut” de sarea peste care se aseaza pulpele.

Se introduc in cuptorul incins si se lasa cca 20 min dupa care se intorc, se mai lasa 20 min (timpul este dat de felul de cuptor si cantitatea de pulpe).

Pulpele preiau din sare numai atat cat este nevoie. Sunt foarte bune si se servesc cu garnitura de cartofi sau sote de legume. Data viitoare voi face un pui intreg pe pat de sare. Este o reteta pe care o facea mama in zilele de duminica.

Incercati, chiar merita! Pofta buna!

Anunțuri

Ianuarie 23, 2011 - Posted by | Friptura | ,

3 comentarii »

  1. Arata foarte bine!
    Noi am facut de multe ori pui intreg pe sare si este foarte bun.
    Delicioase au fost si ciupercile cu piept de pui la cuptor 🙂

    Comentariu de epep | Ianuarie 23, 2011

  2. @epep-ma bucur ca sunt „cartea voastra” de bucate 🙂 si va plac preparatele de aici.

    Comentariu de ghiocel07 | Ianuarie 23, 2011

  3. […] nu e foarte complitata, o gasiti aici. De acolo m-am inspirat si eu din cand in cand, atunci cand nu-mi mai aduceam aminte ceva […]

    Pingback de Pulpe de pui pe sare | Aprilie 15, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: