Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Mamaliguta cu branza si smantana

Ingrediente: 1 cana cu malai, 3 cani cu apa, o jumatate de lingurita cu sare, smantana si branza dulce de vaca (zamatisa).

Mod de preparare: se pune la fiert apa cu sare, cand da in clocot se toarna malaiul in ploaie amestecandu-se energic cu o lingura de lemn ca sa nu se faca cocoloase. Lasam pe foc pana mamaliga este fiarta (se amesteca incontinu). Se umezeste o farfurie, se pune mamaliga in ea si se lasa putin sa se racoreasca. Se ia alta farfurie, se rastoarna mamaliga si se serveste cu branza si smantana.

Anunțuri

Noiembrie 27, 2010 - Posted by | Mamaliga | , , ,

3 comentarii »

  1. exact la asta ma gandeam sa fac astazi!:D am o pofta enorma!:D

    Comentariu de diamond | Noiembrie 28, 2010

  2. Sper ca ai facut si ai mancat o portie buna de mamaliguta. Multumesc pentru vizita.

    Comentariu de ghiocel07 | Noiembrie 28, 2010

  3. […] se acopera forma cu folie si se da la cuptor. Se laca la foc mic cca 20 de min dupa care se ia folia si se mai lasa la cuptor 10 min pentru a se colora la suprafata. Se serveste cu smantana si ardei iute. Merge foarte bine si putina mamaliguta. […]

    Pingback de Mancare de varza cu carne la cuptor « Retetele Mamei | Noiembrie 28, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: