Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Rasol in sos de rosii

Ingrediente: carne de vita (rasol), o capatana mare de usturoi, bulion (rosii-vara), o foaie de dafin, sare si piper

Mod de preparare: se fierbe carnea de vita (facem o supa buna cu taitei pe ea) pana se desprinde de pe os dupa care se scoate din supa si se portioneaza. Intre timp se curata usturoiul (cu cat mai mult cu atat va fi mai gustos sosul) si se taie feliute. Se caleste in putin ulei pana devine sticlos. Se stinge cu bulion, se lasa la fiert, se adauga o frunza de dafin si se condimenteaza. Cand sosul se ingroasa se pun feliile de carne, se mai lasa sa dea un clocot dupa care se poate servi cu o garnitura de cartofi.

Anunțuri

Noiembrie 15, 2010 - Posted by | Rasol | , ,

1 comentariu »

  1. […] carnea din oala. Din legume si o parte din carne se face o salata beuf iar din restul de carne un “rasol” in sos de rosii cu garnitura de cartofi natur. Supa se strecoara, se mai da un clocot, se pun taitei de casa si se […]

    Pingback de Supa cu taitei « Retetele Mamei | Noiembrie 16, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: