Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Tocanita de pui

Ingrediente: 2 cepe, 4 pulpe superioare de pui dezosate, sare, piper, boia dulce, 1/2 foaie de dafin, patrunjel

Mod de preparare: se curata si taie ceapa solzisori si se caleste in 2 linguri de ulei pana devine sticloasa. Se adauga carnea de pui taiata fasii, se amesteca si se lasa putin la foc pana se albeste carnea.

Se adauga o cana de supa, se condimenteaza si se tine la foc redus pana carnea este gata. Intre timp se mai adauga condimente dupa gust, foaie de dafin iar la final patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu garnitura de orez, cartofi natur, legume sau cartofi piure si binenteles cu muratura.

Anunțuri

Noiembrie 11, 2010 - Posted by | Tocana | , ,

1 comentariu »

  1. Nu am incercat cu supa niciodata dar stiu ca se foloseste mult. Buna ideea, multumim !

    Comentariu de Marcela | Noiembrie 11, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: