Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Pilaf cu carne de pui

Ingrediente: carne de pui, o lingura de ulei, ceapa verde, un morcov, o cana de orez, doua cani de apa, boabe de piper, sare, patrunjel verde

Mod de preparare: se spala carnea de pui se taie bucati si se caleste in uleiul incins alaturi de ceapa tocata si morcovul taiat rondele. Cand sunt calite se adauga 2 cani de apa calda, cateva boabe de piper si putina sare. La primul clocot se adauga orezul curatat si spalat.  Se lasa la fiert la foc mic pana cand orezul este fiert (se recomanda o cratita teflonata sau in care nu se prinde orszul). La nevoie se mai adauga apa. Cand pilaful este gata, se condimenteaza cu sare si piper si se presara patrunjel tocat. Se serveste cu salata de sfecla.

Anunțuri

Noiembrie 7, 2010 - Posted by | Pilaf

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: