Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Gogosari in bulion

Ingrediente: 6 kg gogosari si ardei kapia, 1/2 litru otet, 1/2 kg zahar, 300 ml ulei, 3 borcane de bulion Regal, putin conservant (daca se pastreaza pentru iarna)

Mod de preparare: se spala, curata si taie fideluta ardeii.

Se fierb ingredientele si cu paleta se pune ardeiul in acest lichid pana-si schimba culoarea. Se scoate ardeiul intr-un vas, se toarna peste ei pasta de tomate Regal si lichidul ramas.

Se amesteca compozitia si se pune in borcane.

Acest preparat din ardei este foarte bun ca si muratura sau garnitura langa friptura.

Anunțuri

Septembrie 10, 2010 - Posted by | Gogosi, Iarna, Muraturi

3 comentarii »

  1. Cat de bine arata… clar trebuie sa incerc si eu.. Te pup Ghiocel…

    Comentariu de FELIS | Septembrie 11, 2010

  2. Mama face chiar bulion de gogoșari. 😀

    Comentariu de DianaEmma | Februarie 18, 2011

  3. Nu pot sa nu incerc reteta ,iti multumesc 🙂
    jocuri de gatit

    Comentariu de toporh | Noiembrie 10, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: