Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Prajitura cu crema de mure

Ingrediente blat: 5 oua, 5 linguri zahar, 1 cescuta mica apa, 1 lingura ulei, 7 linguri faina, 1 plic budinca zmeura, crema: 225 gr fructe de sezon (eu am folosit mure), 75 gr zahar, 7 gr gelatina, 250 gr frisca, un plic budinca Crem’ole de zmeura.

Mod de preparare: Se face un blat din oua, zahar, apa, ulei si faina care se coace in tava tapetata cu hartie. Dupa ce s-a copt, blatul se insiropeaza.

Se face crema ca si pentru „tort cu crema de mure” si se amesteca cu budinca preparata conform indicatiilor de pe plic.

Peste blatul insiropat se pune crema si se orneaza cu fructe.

Prajitura se pune la rece si se taie dupa ce crema s-a intarit.

Anunțuri

August 18, 2010 - Posted by | Afine, Mure, Prajitura

2 comentarii »

  1. Mmmm ce aspectuoasa

    Comentariu de Biancas | August 18, 2010

  2. […] ramane crema de la prajitura cu crema de mure, se poate combina cu piscoturi si se serveste in cupe. Se dau la rece si se consuma cu sau fara […]

    Pingback de Crema la pahar « Retetele Mamei | August 23, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: