Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Mancare de vinete cu pui

Ingrediate: carne de pui (eu am folosit 4 pulpe superioare), 2 vinete mari, 4 catei de usturoi, 1 rosie, 1 lingura pasta de ardei, 2 linguri de ulei, sare, piper, frunza de dafin.

Mod de preparare: se curata carnea de grasine si piele, se portioneaza si se caleste in doua linguri de ulei impreuna cu usturoiul pisat. Intre timp se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Se adauga peste carne putina apa si o frunza mica de defin si se lasa sa se patrunda bine. Cand este suficient de fiarta se adauga vinetele rupte fasii, rosiile decojite si taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la fiert la foc moderat. In final se adauga pasta de ardei si frunza de patrunjel tocat.

Pofta buna.

Anunțuri

August 17, 2010 - Posted by | Carne, Pui, Vinete

2 comentarii »

  1. […] I-am dat cu putin hrean pe la nas, am amestecat-o finut sa n-o sifonez si maine o voi servi langa mancarica de vinete cu […]

    Pingback de Salata de sfecla « Retetele Mamei | August 19, 2010

  2. Eu n-am gustat vinete decât la salată. Rețeta asta chiar mă face curioasă. 😀

    Comentariu de DianaEmma | Februarie 18, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: