Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Ciorba de fasole verde

Ingrediente: fasole verde proaspete, din conserva sau congetala, costita afumata, putin ulei, doi catei de usturoi, sare, bulion, verdeata.

Mod de preparare: Intr-o oala cu apa se pune la fiert afumatura. Se curata si spala bine fasolea verde care se adauga atunci cand fasolea este fiarta pe jumatate. Se lasa la fiert pana sunt bine fierte atat afumatura cat si fasolea. Se gusta de sare, daca este cazul se mai adauga. Se curata si zdrobesc cateii de usturoi care se pun in oala peste fasole. La urma se pune bulion si verdeata, dupa preferinta. Se seveste cu smantana sau fara.

Anunțuri

Iulie 25, 2010 - Posted by | Ciorba, Fasole

1 comentariu »

  1. Fasolea verde mancarea sezonului de vara.

    Comentariu de pariuri sportive | Iulie 27, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: