Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Inghetata cu afine

Ingrediente: 200 gr afine, 75 gr zahar, un plic zahar vanilat, 250 gr mascarpone, 140 gr iaurt simplu, 300 gr frisca lichida Creme Patisserie „Meggle”.

Mod de preparare: se spala si scurg bine afinele, se pun intr-un castron si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun apoi intr-un robotel si se mixeaza. In alt vas se amesteca mascarpone cu iaurtul pana devin spuma. Se adauga crema de afine, se amesteca pana se incorporeaza in crema alba.

Se bate frisca

care se toarna peste amestecul anterior si se amesteca de jos in sus.

Se pune vasul la congelator pana ingheata, dar din cand in cand se mai amesteca ca sa nu se formeaze ace.

Reteta este creatie proprie dupa „mixarea” catorva gasite pe net.

Anunțuri

Iulie 11, 2010 - Posted by | Inghetata | ,

4 comentarii »

  1. mmm! yamy!cred ca e delicioasa! 🙂

    Comentariu de truedelights | Iulie 12, 2010

  2. Ce buna trebuie sa fie si ce bine arata.Te pup Ghiocela.

    Comentariu de Nela | Iulie 12, 2010

  3. Ce buna trebuie sa fie si ce bine arata.Te pup Ghiocela.
    +1

    Comentariu de Prempro Lawsuit | Iulie 14, 2010

  4. am facut-o si eu, cu visine, acum ceva timp, excelenta! azi o voi posta! merci mult!

    Comentariu de alison | August 1, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: