Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Aripioare picante

Ingrediente: 6 aripioare, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, boia de ardei iute sau dulce dupa gust, praf de usturoi.

Mod de preparare: se curata aripioarele, se spala foarte bine, se pun intr-un castronel. Peste ele se toarna amestecul format din ingredientele pe care dorim sa le folosim.  Se lasa cca o ora in acest bait, dupa care se scurg bine, se dau prin pesmet dur si se prajesc in ulei incins.

Se servesc cu garnitura de cartofi, dovlecel, mazare, varza calita.

Pofta buna!

Anunțuri

Iunie 28, 2010 - Posted by | Snitel | , , ,

2 comentarii »

  1. Trebuie sa fie foarte gustoase si arata foarte bine. Iti urez o saptamana cat mai frumoasa.

    Comentariu de Nela | Iunie 28, 2010

  2. @Nela-multumesc si tie la fel. M-am gandit ca poate vrei si putina salata verde.

    Comentariu de ghiocel07 | Iunie 28, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: