Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Dovlecel pane

Ingrediente: 4 dovlecei nu prea mari, 3 oua, faina, sare, ulei

Mod de preparare: se curata dovleceii si se taie rondele sau pe lung in functie de grosime, se sareaza si se lasa careva minute. Se bat ouale intr-o farfurie adanca si se pune faina intr-o tavita. Se pune ulei la incins intr-o tigaie sau cratita. Se scurg feliile de dovlecel de apa, se dau prin faina si ou dupa care se aseaza cu grija in uleiul incins ca sa nu stropeasca. Se prajesc pe ambele parti dupa care se scot pe servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces. Se servesc cu cartofi prajiti si cu salata.

Anunțuri

Mai 27, 2010 - Posted by | Snitel | ,

2 comentarii »

  1. o mancare f usoara de vara aspectuoasa si f gustoasa iar salata de ardei copti e absolut delicioasa merge f bine si alaturi de o fripturica,sote de legume etc

    Comentariu de rebeca puie | Iunie 27, 2010

  2. […] este gata se adauga usturoiul dat prin presa, se mai lasa putin pe foc sa se preia aroma. Dovleceii se curata si se taie felii in lung sau rondele de cca 0,5  cm, se sareaza si se lasa pana se […]

    Pingback de Varza calita cu dovlecel pane « Retetele Mamei | Noiembrie 25, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: