Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Prajitura cu Creme Ole

Ingrediente: un  pachet de foi pentru prajitura de cacao din comert, 2 plicuri Creme Ole cu gust de ciocolata, 400 ml lapte, 400 gr frisca Creme Patisserie.

Se face o crema prin mixarea ingredientelor de mai sus, initial la o viteza mica pe urma la viteza mare pana se ingroasa bine crema. Se desface pachetul de foi, se insiropeaza fiecare foaie cu un sirop facut din 400 gr apa, 7 linguri zahar si 2 plicuri capucino si se umplu cu crema de mai sus.

Peste ultima foaie se toarna o glazura preparata din 150 ml frisca Creme Pariserie si 200 gr ciocolata cu lapte.

Se pune la rece si dupa ce este intarita putin glazura se taie si se orneaza cu fulgi de nuca de cocos.

Anunțuri

Mai 15, 2010 - Posted by | Prajitura cu foi | , ,

3 comentarii »

  1. Vai ce bine arata…si ce pofta mi-ai facut de dulceee:)
    Weekend placut in continuare

    Comentariu de Biancas | Mai 15, 2010

  2. Merci Bianca. Acum dupa degustare am ajuns la concluzia ca foile merg si neansiropate, se inmoaie de la crema. Ale mele erau cam „beton” si am considerat ca necesita o baita cu sirop.

    Comentariu de ghiocel07 | Mai 16, 2010

  3. Ori ai facut prajituri, ori nu, arata excelent. O dupa amiaza placuta

    Comentariu de yafa | Mai 20, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: