Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Ciorba de vacuta

Ingrediente: 2 morcovi, 1 patrunjel, 2 cartofi, bucatele de carne de vita, varza, mazare, zarzavat pentru ciorba din borcan, sare, un cub bors cu legume, leustea, smantana

Mod de preparare: Se caleste morcovul si patrunjelul curatat si taiat cubulete impreuna cu putina varza tocata fideluta in doua lingurii de ulei, se adauga bucatelele de carne, se mai lasa putin sa se inabuse impreuna, se adauga doi litrii de apa si se fierb la foc potrivit. Cand carnea si morcovii sunt fierte se adauga cartofii cubulete, se lasa la fiert dupa care se pune mazarea congelata sau proaspata vara. La nevoie se adauga apa calda, astfel incat ciorba sa nu fie prea groasa. La final se pune un sfert dintr-un borcan de „zarzavat pentru ciorba”,  se adauga un cub de concentrat bors cu legume, se condimenteaza cu sare si leustean tocat marunt.  Se serveste cu smantana si ardei iute.

Anunțuri

Aprilie 26, 2010 - Posted by | Ciorba | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: