Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Papricas de cartofi (Tocanita de cartofi)

Pentru ca este Postul Pastelui si trebuie sa mancam mai usurel, m-am gandit ca ar merge un Papricas de cartofi fara carne. Sotul meu cauta prin farfurie carnita, dar….data viitoare.

Ingrediente: 4 cartofi marisori, doua cepe, o lingura de ulei, cateva bucati de morcov, rosii din conserva, un cub Maggi legume

Mod de preparare: Se pune la calit intr-o lingura de ulei ceapa taiata felii foarte subtiri si feliile de morcov. Cand ceapa devine sticloasa se adauga o cana de apa si se lasa sa dea in clocot. Se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cuburi mai mari. Pe parcursul pregatirii se urmareste si se adauga apa calda atunci cand scade. Atentie sosul este foarte bun. La final cand cartofii sunt fierti se sareaza, se pune un cub Maggi legume si una-doua rosii. Se mai da un clocot. La sfarsit se adauga marar tocat. Se stinge focul, se lasa sa se patrunda aroma mararului dupa care se poate servi cu muratura.

Anunțuri

Martie 26, 2010 - Posted by | Tocana | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: