Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Tocanita de ciuperci

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci proaspte sau conserva, 2 catei de usturoi, 2 cepe albe, 5 linguri de ulei sare, piper, smantana, patunjel

Mod de preparare: Daca ciupercile sunt proaspete, se curata, se spala bine si se oparesc. Se incalzeste uleiul in care se caleste ceapa taiata solzisori si usturoiul tocat marunt. Cand acestea au devenit lucioase se adauga ciupercile oparite si taiate (sau din conserva). Se adauga putina apa si se fierb inabusit pana scade sucul lasat. Se condimenteaza dupa gust. Cand sunt gata fierte se adauga o lingura de smantana si patrunjel tocat.

Anunțuri

Martie 18, 2010 - Posted by | Tocana | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: