Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Cartofi piure

Ingrediente: cartofi, sare, o lingura ulei, smantana sau lapte.

Mod de preparare: se curata cartofii de coaja, se spala bine cu apa si se taie cubulete. Se pun la fiert intr-o oala cu ala rece. Se adauga o lingura ulei si sare. Cand sunt fierti se scurg de apa, dar nu de tot, se mixeaza, se adauga lapte sau smantana si sare dupa gust.  Se servesc cu friptura, carnat fript, snitel sau tocanita.

Anunțuri

Martie 15, 2010 - Posted by | Garnitura |

1 comentariu »

  1. […] de cartofi cu branza Pentru ca duminica am facut cam multi cartofi piure pentru noi doi, astazi am incropit o […]

    Pingback de Budinca de cartofi cu branza « Retetele Mamei | Martie 15, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: