Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Paste cu carne tocata

Ingrediente: o punga de paste (eu am folosit Spirale Baneasa), 1/2 kg carne tocata amestec (porc si vita), o ceapa, trei catei de usturoi, doua linguri de bulion (Sos spaghetti) , doua oua, doua linguri de lapte, putin ulei de masline, sare si piper.

Mod de preparare: se curata si se taie marunt ceapa si usturoiul care se calesc in putin ulei de masline pana devin lucioase. Se adauga carnea tocata si putina apa,  se lasa la fiert pana cand scade zeama. Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp se fierb pastele in apa cu o lingura de ulei si putina sare.  Cand pastele sunt fierte se pun intr-o strecuratoare , scurg bine si se clatesc cu apa rece. Intr-un vas se amesteca pastele cu carnea calita si se toarna intr-o forma rezistenta la foc unsa cu ulei si tapetata cu hartie pergament. Deasupra se  toarna ouale batute si amestecat cu bulion si doua linguri de lapte. Se pune la cuptor cca 20 min. Se serveste cu muratura.

Reteta este inspirata de pe forumul culinar.ro la care am facut cateva modificari.

Anunțuri

Februarie 20, 2010 - Posted by | Paste fainoase | , , , ,

3 comentarii »

  1. Si asta a fost foarte buna, mai am si pe azi!
    Cobaiul

    Comentariu de sip | Februarie 22, 2010

  2. buna papa eu am incercat!POFTA BUNA LA CINE MAI FACE ACEEASTA RETETA

    Comentariu de ana maria | Martie 22, 2010

  3. @ana maria-ma bucur ca ti-a placut „papa bun”

    Comentariu de ghiocel07 | Martie 22, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: