Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Pateuri

Ingrediente: aluat foietaj congelat, un ou, forma, rahat, prune uscate

Mod de preparare: se lasa la decongelat aluatul la temperatura camerei. Pe forma de pateuri se aseaza o bucata din foietaj, se pune o bucatica de rahat sau magiun (eu am pus bucatele de prune uscate), se inchide aparatul, se strange, se deachide si se scoate pateul. Se unge cu ou batut si se aseaza pateul in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc moderat in cuptor incins in prealabil. Se scot cand sunt coapte si se servesc pudrate cu zahar farin.

Anunțuri

Februarie 14, 2010 - Posted by | Pateuri | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: