Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Budinca cu paste

Ingrediente: o punga de paste (eu am folosit spirale Boromir), 3 oua, 200 gr branza telemea, 100 gr smantana.

Mod de preparare: se fierb pastele, se scurg si se lasa in asteptare. Se bat ouale intr-un castron marisor, se adauga smantana si branza telemea data pe razatoare. Peste acest amestec se pun pastele si se amesteca usor. Se unge cu unt o forma yena, se toarna pastele si se dau la cuptorul incins.

Se verifica din cand in cand si cand si daca pastele au prins o crusta aurie se scoate din cuptor si se poate servi. Eu pun putin zahar peste portia din farfurie.

Anunțuri

Februarie 12, 2010 - Posted by | Budinca | , ,

4 comentarii »

  1. Mie imi place la nebunie budinca de paste. Nu o fac foarte des, ai mei nu prea mananca si doar pentru mine nu-mi vine sa fac, dar din cand in cand ma rasfat. O fac aproape la fel ca tine, doar ca torn lapte peste ea inainte sa o bag in cuptor, mie se pare ca iese mai pufoasa. O seara frumoasa !
    Narnia

    Comentariu de Narnia | Februarie 13, 2010

  2. @Narnia-bine ai venit in casuta mea. O sa incerc „secretul” tau si sigur o sa-mi placa. Multumesc.

    Comentariu de ghiocel07 | Februarie 16, 2010

  3. Eu reteta o am de la mama, iar secretul primit de la tata a fost: putin ulei. In rest reteta e identica cu cea de aici.
    Noi le mancam fierbinti cu miere sau zahar, copiii cu Nutella.

    Comentariu de Alina | Februarie 19, 2010

  4. @Alina-multumesc pentru vizita. Si eu am reteta tot de la mama si-mi place tot cu zahar. O sa incerc, vorba tatei-putin ulei.

    Comentariu de ghiocel07 | Februarie 19, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: