Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

„Purcelusi”

Pentru ca nu mai stiam ce sa fac de mancare la micul dejun, am incropit repede  cativa „purcelusi”. Asa i-a denumit sotul meu.

Ingrediente: carnati afumati pentru prajit, felii de beicon.

Mod de preparare: se taie carnatul in bucati de cca 12 cm si beiconul in felii subtiri. Se infasoara pe mijloc fiecare carnat intr-o felie de beicon si se prinde cu scobitoare. Capetele carnatului se cresteaza in patru. Bucatile astfel dichisite se prajesc in ulei incins, la temperatura medie. Se intorc pe toate partile pana cand fiecare bucata este bine patrunsa. Se servesc calzi sau reci, cu garnitura sau nu, cu mustar sau muratura. Atentie la scobitori! Ceva asemanator se face si cu costita afumata.

Anunțuri

Ianuarie 3, 2010 - Posted by | Aperitiv | ,

1 comentariu »

  1. Buni, buni purcelusii !

    Comentariu de sip | Ianuarie 15, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: