Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Idei de succes

Daca pentru friptura s-a pregatit garnitura de cartofi sau paste, se pun acestea pe un platou, apoi se aseaza friptura. Incazul in care carnea este mai prajita pe o parte, se presara putina verdeata care-i va da savoare si aspect.

Pentru ca platoul pe care se serveste friptura sa arate mai bine, se face o granitura colorata din legume. Se fierb legumele cateva minute in apa cu sare, se scurg si se calesc in in unt topit. Friptura se poate orna cu frunze de patrunjel.

Pentru ca friptura sa fie mai aspectuoasa pe platou, se orneaza acesta cu frunze de patrunjel si cateva felii de rosii si fasole verde.

Pentru ca friptura sa fie mai gustoasa si aspectuoasa, pe fiecare felie sa aseaza una de lamaie si sosul se amesteca cu masline care-i dau savoare. Pentru ornat se foloseste patrunjel proaspat, tocat marunt. Platoul se poate imbogatii cu buchetele de conopida fiarta si calita in unt.

Sursa: Practic in bucatarie

Anunțuri

Decembrie 29, 2009 - Posted by | Sfaturi practice

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: