Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Faina alba

De multa vreme foloseam faina alba intr-o punga albastra. Zilele trecute vrand sa cumpar una de la magazinul din spatele blocului, fetele de acolo mi-au facut un semn discret ca nu este buna. Am cerut atunci sa-mi recomande alta si am luat Faina alba 000, produsa de SC Prambac SRL si ambalata de SC Succes Nic Com SRL. Am folosit-o imediat si a rezultat o paine excelenta. A crescut foarte frumos, este alba si buna la gust. Asta-i punga. Am luat si alba 650, care va fi incercata zilele urmatoare.

Anunțuri

Noiembrie 3, 2009 - Posted by | Faina

1 comentariu »

  1. Faina este marcata in functie de continutul de cenusa ca si in functie de continutul de proteina. O faina cu continut mare de proteina este mai buna pentru paine, una cu unul mai mic este mai buna pentru torturi, chec-uri, patiserie/foietaj. Faina 000 este dupa clasificarea italiana in timp ce cea 650 este dupa clasificarea germana. 650 inseamna pur si simplu ca ea contine 0.650% cenusa. 650 este cosiderata o faina medie, adica in general se poate folosi pentru toate scopurile cu rezultate destul de bune. faina 3 nule (000) este o faina cu continut mic de proteina, excelenta la blaturi de ex.

    Comentariu de Flyingroo | Aprilie 13, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: