Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Carnaciori in pijama

O denumire care mi-a venit pe moment si destul de sugestiva.

Ingrediente: carnat subtire, caizer sau beican.

Mod de preparare: se taie bucati carnatul si felii subtiri caizerul. Fiecare bucata de carnat se infasoara in felia de caizer si se prinde cu o scobitare. Se prajesc in ulei incins. Se servesc cu garnitura de cartofi, varza calita sau orez.

Putina muratura poate sta alaturi sau mustar in cazul in care se servesc fara garnitura ca si aperitiv.

Bofta buna!

Anunțuri

Noiembrie 1, 2009 - Posted by | Aperitiv | ,

2 comentarii »

  1. oh, ce bine arata… plus ca mi-e si foame!

    Comentariu de mo | Noiembrie 4, 2009

  2. Da? Mai fac si-ti trimit cu curierul!

    Comentariu de ghiocel07 | Noiembrie 5, 2009


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: