Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Ciorba de perisoare

Ingrediente: Pentru ciorba: 2 l apa, zarzavat (2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 2 cartofi), suc de rosii, zeama de varza acra, sare,  leustean. Pentru perisoare: 250 gr carne tocata, 1 felie paine, orez dupa preferinta (maxim 2 linguri), 1 ou mic, sare si piper.

Modul de preparare:
Se taie cubulete zarzavatul care se caleste in putin ulei, dupa care se toarna peste el apa. In timp ce fierbe ciorba se prepara perisoarele: carnea tocata se amesteca cu felia de paine inmuiata in apa si stoarsa bine, cu orezul spalat si bine scurs, ou, sare si piper. Se fac perisoare mici si se pun la fiert in ciorba cand zarzavatul este fiert pe jumatate. Dupa cca o jumatate de ora daca orezul este fiert (se gusta), se adauga sucul de rosii si zeama de varza. Se lasa sa mai fiarba cateva minute. Se adauga leustean tocat marunt. Se serveste cu smantana si ardei iute. Pofta buna!

Anunțuri

Octombrie 27, 2009 - Posted by | Ciorba | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: