Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Bagheta umpluta

Pentru ca aveam chef sa fac ceva si luasem o bagheta de dimineata, m-am gandit sa ma inspirat de la Teo si am inceput sa caut prin frigider. Cum nu aveam ingredientele propuse, am incercat sa fac o compozitie proprie.

Ingrediente: o bagheta, o cutie mica pate de pui, trei castraveti murati, jumatate de ardei gras rosu, doua oua fierte, 100 gr salam mai putin gras, doua linguri smantana, sare si piper.

Mod de preparare: se taie bagheta in doua si cu o lingurita cu coada lunga se scobeste de miez, care se strange intr-un castron. Se freaca bine pateul, se adauga castravetele, ardeiul si salamul taiat cubulete. Se pune si miezul de bagheta, se amesteca in continuare, se adauga doua linguri de smantana si ouale tocate marunt. Se condimenteaza dupa preferinta. Se incepe umplerea  jumatatilor de bagheta indesand bine compozitia. Se lasa pana a doua zi la frigider cand se serveste taiata felii.

Este un aperitiv aspectuos si gustos. O sa incerc si cu alte compozitii.

Anunțuri

Septembrie 26, 2009 - Posted by | Aperitiv | , , , ,

5 comentarii »

  1. […] Zoologica Hunedoara Dupa gustare si cafeluta de dimineata, era normal sa o luam din loc. Cum la stiri s-a anuntat ca tigrii evadati […]

    Pingback de Gradina Zoologica Hunedoara « Ghiocel07 | Septembrie 26, 2009

  2. Salut!
    Vrei sa facem schimb de link-uri? Daca da, lasa-mi un comment ca sa stiu cum sa te trec. Pe mine poti sa ma treci Chirila Bogdan .Ms…
    sanatate…

    Comentariu de Chirila Bogdan | Septembrie 27, 2009

  3. Eu nu fac schimb de linkuri. In blogroll am numai prieteni sau persoane pe care le vizitez foarte des. Imi pare rau.

    Comentariu de ghiocel07 | Septembrie 28, 2009

  4. Super si reteta ta!Data urmatoare incerc si asa,cred ca e delicios,mersi de pont!

    Comentariu de Vio | Februarie 19, 2010

  5. @Vio-cu mare drag. Poti umple cornurile si cu branza telemea rasa si miezul. Se pun la cuptor si rezulta un aperitiv super. Cauta retea.

    Comentariu de ghiocel07 | Februarie 19, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: