Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Cornulete cu branza de vaci

Ingrediente: 200 g faina, 200 g unt, 200 g branza proaspata de vaci, putina sare, 30 g zahar, gem acrisor

Mod de preparare: Se pun ingredientele intr-un castron si se amesteca foarte bine, apoi aluatul se scoate pe planseta si se framanta pana se leaga.  Se face o bila si se lasa sa se odihneasca cca 30 min.

Se imparte in trei, fiecare se intinde, se taie in raze care se umplu cu dulceata acrisoara, rahat sau stafide.

Si incalzeste cuptorul si se coc la foc moderat pe hartie de copt.

Reteta este luata de aici. Multumesc Micule, cornuletele sunt delicioase.

Anunțuri

August 25, 2009 - Posted by | Fursecuri | ,

1 comentariu »

  1. Am gustat numai doua – inca nu-mi dau seama cum sunt. Eu ca sa ma pot pronunta imi trebuie cam o farfurie …
    Dupa masa o sa aflu iar voi aflati, parerea unui expert, maine.

    Comentariu de sip | August 26, 2009


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: