Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Paine la tava

Cu aceeasi reteta minunata, varianta la tava

Anunțuri

August 24, 2009 - Posted by | Paine de casa

9 comentarii »

  1. Buna ziua si multumesc pentru reteta, eu locuiesc in Italia si aici painea este cam tare, acum am in cuptor paine facuta dupa aceasta reteta, CRACIUN FERICIT TUTUROR CITITORILOR! LA MULTI ANI!

    Comentariu de simona | Decembrie 11, 2009

  2. @simona-multumsc pentru urari si ma bucur daca tiam fost de ajutor. De cand am aflat de aceasta reteta eu nu am mai cumparat paine. Se face usor si este foarte buna. Te mai astept in vizita.

    Comentariu de ghiocel07 | Decembrie 11, 2009

  3. […] neasteptat de la Vio, posesoarea caietului cu retete,  care mi-a vizitat bucataria si a apreciat reteta de painea pe care i-am recomandat-o. Multumesc pentru vizita si […]

    Pingback de Un premiu neasteptat « Retetele Mamei | Decembrie 18, 2009

  4. Am o intrebare:cum masurati voi cele 8 grame sare si respectiv 10 grame zahar?

    Comentariu de violeta.nuky | Decembrie 11, 2010

  5. Cu cantarul electronic. Dupa ce ai masurat prima data, pe urma stii din ochi sau cu lingurita.

    Comentariu de ghiocel07 | Decembrie 11, 2010

  6. Multam pentru raspuns,nu am cantar electronic.Am masina de facut paine si ma gandeam ca pot folosi acea masura.

    Comentariu de violeta.nuky | Decembrie 11, 2010

  7. Si eu am masina de paine, dar de cand am reteta asta nu am mai folosit-o. Poti folosi si masurile de acolo. Eu in general pun o lingurita rasa de sare si una cu varf de zahar. Acum dupa gustul fiecaruia.

    Comentariu de ghiocel07 | Decembrie 11, 2010

  8. Draga noastra, vreau sa ma apuc si eu de facut reteta ta de paine, dar am o nelamurire…Sper sa nu fie o intrebare stupida…Tava in care pui paine la copt, o ungi cu ceva? Eu mi-s incepatoarea incepatoarelor, asa ca detaliile nu-s niciodata prea multe:D

    Comentariu de Carmen | Februarie 15, 2011

  9. Nu ma supar, pai se poate….!!! Eu nu ung tava, pun hartie speciala de copt.
    Daca nu ai hartie ungi tava si o tapetezi cu faina. Spor la treaba si sa-mi spui cum ti-a iesit painica.

    Comentariu de ghiocel07 | Februarie 15, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: