Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Musaca de cartofi si branza

Ingrediente: 1 kg de cartofi, branza telemea, o ceapa, 3 oua, suc de rosii, ulei, patrunjel, sare si piper.

Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. O cratita se unge bine cu ulei in care se aseaza un strat de cartofi, un strat de telemea rasa, cateva rondele de ceapa, altul de cartofi si ultimul strat de branza rasa. Peste ultimul strat se toarna urmatoarea compozitie: ouale se bat cu sucul de rosii, putina sare si piper. Deasupra se presara patrunjel tocat marunt. Se da la cuptor cca 15-20 min. Se serveste calda.

Merita incercata aceasta reteta

august 8, 2009 - Posted by | Musaca | , ,

3 comentarii »

  1. Este o reteta foarte gustoasa chiar merita incercata,daca nu va place asta pute-ti incerca si in alt mod.Pofta buna.

    Comentariu de Mihaela | septembrie 1, 2009

  2. Dupa mine musacaua de cartofi cu carne tocata este cea mai buna. Se face la fel numai ca in loc de branza se pune carne tocata si calita anterior cu ceapa tocata si condimente. Ultimul strat este de cartofi si rondele de rosii.

    Comentariu de ghiocel07 | septembrie 2, 2009

  3. Cred ca un titlu mai bun ar fi fost: cartofi gratinati cu branza si sos de rosii – pentru ca de fapt asta sunt.

    Comentariu de Flyingroo | aprilie 13, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: