Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Melcisori cu nuca

Ingrediente: 300 gr faina, 150 gr zahar, 2 galbenusuri, 200 gr unt, 3 linguri smantana, zahar vanilat, esenta de rom, nuca, o lingura cu cacao

Mod de preparare: Faina, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile, untul si esenta de rom se amesteca pana ce se obtine o compozitie omogena. Se imparte aluatul obtinut in doua parti, iar jumatate se amesteca impreuna cu cacao, nuca si smantana. Se intind doua foi, una alba si una neagra si se pun una peste alta. Se ruleaza si se tin o ora la rece. Se taie rulada in felii care se pun in tava tapetata cu hartie si se da la copt.

Anunțuri

Iulie 3, 2009 - Posted by | Prajitura | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: