Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Peste cu sos de usturoi

Ingrediente: peste file, lamaie, mustar, pesmet, ulei, faina, otet, usturoi, sare si piper

Mod de preparare: pestele se spala, se usuca cu un servetel si se taie in bucati potrivit de mari. Se ung bucatile cu mustar indoit cu apa, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se lasa la scurs pe un servetel de hartie pentru a se elimina surplusul de ulei. Pentru sos se calesc in ulei trei linguri de faina, se stinge cu apa si se adauga putin otet. Se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se adauga usturoiul pisat si se condimenteaza dupa gust. Pestele se serveste cu lamaie, sos de usturoi si garnitura de cartofi natur.

Anunțuri

Iunie 29, 2009 - Posted by | Peste | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: