Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Varza calita cu costita afumata

Ingrediente: costita afumata, o varza mare sau doua mai mici, 2-3 linguri pasta de tomate, ulei, cimbru, sare si piper

Mod de preparare: Se curata varza de frunzele uscate de deasupra, se spala si se taie fideluta. Se caleste in ulei incins, la foc mic sub capac. Se adauga pasta de bulion dizolvata in 2-3 cani de apa calduta. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca de cratita. Se sareaza, pipereaza si se adauga cimbrul. Dupa ce varza s-a calit se pune deasupra costita afumata taiata si rumenita separat intr-o tigaie. Se introduce vasul in cuptor pentru 30 de minute. O cana de apa se poate inlocui cu o cana cu vin alb.

Anunțuri

Iunie 2, 2009 - Posted by | Mancare | , , ,

3 comentarii »

  1. Reteta e super si merge foarte bine si cu Kaizer in loc de costita afumata,e o DELICATESE.

    Comentariu de Serban Roxana Maria | Iulie 1, 2009

  2. nu se pune deloc bulion sau rosii ?

    Comentariu de sioana16 | Iunie 12, 2011

  3. Scrie in reteta de „pasta de bulion”, cred ca nu ai observat.

    Comentariu de ghiocel07 | Iunie 12, 2011


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: