Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Dovlecei pane

Se cumpara dovlecei cruzi, deci nu prea mari ca sa nu aiba seminte. Se curata usor de coaja, se taie in lung sau rondele. Se sareaza, se intorc pe toate  partile si se lasa cateva minute. Se scurg bine de apa pe care o lasa dovleceii si fiecare felie se tavaleste prin faina si ou batut. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Cand sunt gata prajite feliile de dovlecel se scot pe prosop de hartie, pentru ca uleiul in surplus sa fie absorbit.

Dovleceii pane se servesc cu cartofi prajiti si cu salata de varza alba.

Anunțuri

Mai 25, 2009 - Posted by | Snitel | , ,

2 comentarii »

  1. si mama facea reteta asta. Ce ti-e si cu mamele astea

    Comentariu de BLOG VEDETE | Mai 30, 2009

  2. Proba de foc a mincarilor de la vremea asta.

    Comentariu de Ghita | Iunie 21, 2009


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: